Kategóriák

Ledes izzók

Hírlevél

Szállítás ideje:

A szállítás ideje 4-12 munkanap, a raktárkészlettől függően, készlethiány esetén kb. 2 hét. A külföldről érkező termékek esetében ez 15-60 munkanap lehet,erre klön felhívjuk a figyelmet az egyes termékek adatlapjain

A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége esetenként eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!

Szállítási díjak:

Az 0,5 kg nál kisebb és a 30 kg.-nál nagyobb súlyú szállítmányok esetében egyedi szállítási díj kalkuláció. Példaul, ha néhány apró súlyú alkatrészt rendelne,  (510.- Ft-tól, súlyától függően)  a szállítási költség előre utalás esetén.

 A pontos szállítási költségről a rendelés leadását követően tájékoztatjuk e-mailben. (Szállítás kizárólag DPD és MPL futárszolgálattal!)

A szállítás díja (előreutalás bankszámlára) esetében: 990.-

Utánvét esetén 1300.-


 

 

A kisebb súlyú tételek (0,5 kg-ig)  a Magyar Posta Díjszabása alapján kerülnek felszámolásra, ajánlott postai levélküldeményként lesznek kézbesítve a T. Címzett felé.

250 gr.-ig 520.-

500 gr.-ig 820.-


A pontos szállítási költségről a rendelés leadását követően tájékoztatjuk e-mailben.

A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége esetenként eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!

Az ár megfizetése és szállítás

A szállítás ideje 4-12 munkanap, a raktárkészlettől függően, készlethiány esetén kb. 2 hét.

A fizetés előre utalással bankszámlára történhet, ilyenkor a pénz beérkezését követően postázzuk a terméket a MPL,DPD futárszolgálat fenti díjai szerint.
 A törékeny és értékes termékek küldése törékeny csomagként javasolt, (erre a rendelés alkalmával javaslatot teszünk amennyiben törékeny az áru). A vevő kötelessége arról gondoskodni, hogy az általa megadott címen csak a kompetens személy vehesse át a csomagot. Amennyiben a Posta, ill. a futárszolgálat igazolja, hogy a küldeményt a vevő által megadott címen a küldeményt átvették, további reklamációt nem fogadunk el a szállítással kapcsolatban. A vevő kötelessége az átvételkor ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét. Sérülés esetén a küldemény átvételét meg lehet tagadni. Külsérelmi kár esetén utólagos reklamációt nem fogadunk el, ha a címzett átvette a csomagot. Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről a címzettel.

Külföldi szállítási díjak: (EU tagállamok) (Bruttó árak) Érdeklődjön!


A pontos szállítási díjakról a megrendelést követően tájékoztatjuk.

A szállítási díjak kizárólag előre utalás esetén (Bankszámla,PayPal) érvényesek, Külföldi csomagra utánvét nincs.